Concept

Conceptul Geronto Life Med este “Respect pentru batrani”. Tot ce facem in cadrul clinicii noastre este orientat catre acest concept.

Pacientii nostri sunt in primul rand inconjurati de o atmosfera prieteneasca, familiala. Tratamentul medical, desi exceptional, este pe masura nevoilor de socializare si intelegere de care batranii au nevoie. Din acest motiv, clinica este dotata cu locuri de recreere si socializare, unde batranii pot discuta, pot citi ziare sau pot juca jocuri de societate intr-un mediu in care se simt bine. Personalul nostru stie sa se apropie de batrani, sa le inteleaga nevoile si sa ii incurajeze.

Contrar atitudinii din reteaua nationala de sanatate, Clinica Geronto Life Med trateaza fiecare pacient in mod individual, conform nevoilor pe care acesta le are. Dieta de exemplu este variata, pacientul putand, in limita restrictiilor medicale, sa aleaga dintr-o varietate de feluri de mancare, analizele medicale sunt recoltate direct in cadrul clinicii noastre. In timpul zilelor calduroase organizam iesiri in curtea interioara a Clinicii, iar in restul timpului exista mai multe spatii de socializare, dotate cu televizor, ziare si chiar si o mica biblioteca.

Rezervele sunt individualizate, fiecare dintre ele este amenajata intr-o anumita culoare. Toate rezervele sunt dotate cu mobilier nou, televizor, masuta. Intreaga ambianta este gandita sa creeze o stare de bine.

… Si nu in ultimul rand, in fiecare dimineata, batranii nostri gasesc pe masa un buchet de flori proaspete.